Aquarell.ro

Cutter plotter - sablare

Servicii decupare cutter plotter

 

Prin inscriptionari cu cutter-plotter va putem oferi o gama larga de reclame. Se pot transmite mesaje grafice si text de dimensiuni mari si cu o foarte buna eficienta prin aplicarea autocolantului pe:

  • automobile,
  • bannere,
  • panouri publicitare si de santier,
  • vitrine,
  • standuri expozitionale, 
  • display-ere
  • casete luminoase
  • personalizare pereti interiori 

Este o procedura prin care se decupeaza autocolant din PVC intr-o gama variata de forme. Prin aceasta tehnica se poate obtine taierea de autocolante intr-o gama variata de forme cu o foarte buna rezistenta la actiunea factorilor de mediu. Autocolantele pot fi de diferite gramaje, culori (lucioase si/sau mate) sau dimensiuni. Putem acoperi, astfel, o gama foarte variata de materiale pentru INDOOR & OUTDOOR.

 

 

 

Preturi pentru serviciile Cutter-Plotter

(Nu este inclus pretul materialului)

0 - 100 ml                      0,8 euro/ml

100 - 200 ml                  0,6 euro/ml

   200 - 300 ml                  0,45 euro/ml

 300 - 500 ml                   0,3 euro/ml

 

Autocolantul pe care il folosim pentru serviciile de decorare este autocolant din gama Oracal. Fiecarui serviciu de decorare ii corespunde un anumit tip de autocolant din aceasta gama. Pentru mai multe detalii legate de gama autocolantelor va rugam sa ne contactati telefonic.

 

 

Servicii sablare si decorare geamuri - geamuri mate In stransa legatura cu signalistica, amenajarea unui spatiu comercial sau institutie presupune si cateva artificii ornamentale. Decorarea vitrinelor sau a geamurilor cu folie de sablaj sunt un accesoriu cu o eleganta deosebita in institutii (banci, farmacii etc.). Pe langa eleganta, sablarea geamurilor are rolul de a obtura transparenta acestora si de a personaliza spatiul. Folia de sablare este prelucrabila pe cutter-plotter obtinandu-se astfel diverse ornamente, decoratiuni sau texte dorite.  

 

Pentru o oferta personalizata va rugam sa cereti telefonic sau pe email o cotatie de pret.