Aquarell.ro

Print CD / DVD print personalizat

Tipar digital cd/dvd

Utilizand cele mai noi tehnologii digitale de imprimare full/mono-color a fetei CD-ului, beneficiati de o calitate „photo-realistic” Fotografiile, elementele grafice, textele ofera acum o noua imagine CD-ului dumneavoastra.

 

 

PERSONALIZARE CD / DVD
 
Autocolantelor tiparite sau a markerele lipite pe suprafata CD-urilor, pe langa faptul ca au un aspect neprofesional, pot defecta iremediabil si CD-ul si unitatea CD-ROM sau CD-PLAYER. Datorita autocolantelor lipite, pot sa apara descentrari in timpul miscarii de rotatie a CD-ului, ce fac greoaie citirea si pericliteaza starea tehnica a aparatului dumneavoastra sau, si mai neplacut, a clientilor carora le oferiti aceste CD-uri.
 
CD PRINT - Printare directa pe suprafata CD-ului
 
Utilizand cele mai noi tehnologii digitale de imprimare full/mono-color a fetei CD-ului, beneficiati de o calitate „photo-realistic”
Fotografiile, elementele grafice, textele ofera acum o noua imagine CD-ului dumneavoastra.
Daca serigrafia nu va ofera libertatea dorita, apelati cu incredere la printarea pe CD.
Noua tehnologie face posibila multiplicarea profesionala a CD-urilor, atat in serii mici, de zeci sau sute de bucati, cat si in serii mari, de zeci de mii de CD-uri, intr-un timp record.
Produsul finit este rezistent la umedeaza si zgarieturi
- printare policromie
 
Pentru o oferta personalizata va rugam sa cereti telefonic sau pe email o cotatie de pret.

 

 

Tiparim urmatoarele: pliante, afise, carti de vizita, mape, fluturasi, brosuri, carti, cataloage, reviste, coli cu antet, invitatii, felicitari, calendare, ecusoane, tipizate, autocolante, rapoarte, manuale de utilizare a produselor, fise tehnice, coperti CD/DVD, plicuri CD/DVD, cutii software etc.

Print personalizare CD/ DVD Print personalizare CD/ DVD
print cd, personalizare cd
Cod produs: print cd, personalizare cd
Detalii Print personalizare CD/ DVD